Curva Sud Ungheria

AC Milan - Genoa CFC 2-1

2016. február 14. - godom

Nyolc, azaz az első és az utolsó 4-4 percet leszámítva, a korai gólnak és az utána tapasztalható magabiztos, szervezett játéknak köszönhetően simán hozta az újra nagyon gyenge napot kifogó és igen tartalékos Genoa ellen meccsét a Milan. Két gól mellett Ménez visszatérésének is örülhetett a publikum és a fotelben éppen vasárnapi ebédét emésztő szurkoló, akiknek még akad dolguk a mai nap folyamán – nem más, mint kiszurkolni egy döntetlent az esti Fiorentina-Inter rangadón. Nekünk, sportszerető magyaroknak még ezen felül is van jelenésünk, ugyanis hamarosan egy magyar-lengyel hokidöntő is feltűnik majd a képernyőn.

Nagyon nagy okosságokat nem lehet mondani erről a meccsről, roppant erőtlen ellenfél került szembe velünk, az mindenképp pozitívum, hogy a múlt heti hibánkat nem követtük el és hoztuk a kötelezőt, valamint tetszik, nem tetszik, Honda egyre inkább hatékony produkciót nyújt középpályánk jobb szélén és szép lassan – mondjuk ki, emésszük – ebből a Milanból kihagyhatatlanná válik. Ellentétben László Andikával, de komolyan mondom, bele se kezdek inkább… Vele a középpályán ki se álljunk a Napoli ellen, erőtlen, körülményes, lassú, pontatlan és még sorolhatnám! Annyira kevés, hogy ezt már nem lehet azzal magyarázni, hogy ebben a rendszerben nincs igazi helye. Niangra talán ráférne egy pihenő lassan, picit kezd fásulni és a jövő heti amúgy is az a meccs lesz, ami még nem neki való.

Szerencsére DeS teljesítményébe sem lehet belekötni, sőt talán még többet is kaptunk tőle, mint, amit előre gondoltunk, igaz nagy feladat elé sem ő, se senki más nem lett állítva. Ennek ellenére szintekkel jobban egyben van ez a védekezés, mint október elején, úgyhogy várhatóan még Abate és Kucka hiányában se újabb 4 gólért megyünk Nápolyba. Nehéz elképzelni, hogy győzelmi esélyeink lesznek, de talán egy vállalható meccset össze tudunk hozni, amivel ugyan számszakilag nem érünk majd sokat, de a morált nem fogja legalább újra a béka segge alá húzni.

Hogy a WhoScored hogy a bánatba hozta ki Jack-et a meccs legjobbjának azt nem tudjuk, azt igen, hogy biztos nem a támadójátéka miatt, de azért megosztjuk veletek ők miként strigulázták a meccset:

milangenoaertek.png

Mi biztos, hogy nem így láttuk, Honda egyértelműen MoTM, Bonaventura nagyon nem, Montolivo és Bertolacci biztos, hogy nem volt ma sem egy szinten, Gigi D kapott tőlük egy gólhoz vezető hiba jelzést, amit legyen, elfogadunk, de akkor Perinnek is járt volna egy, mert igencsak kivette a részét a Honda gólból. Romagnolit pedig maximum a felesleges sárgája miatt húzhatták ennyire Alex alá, mert annyira nem volt dolguk, hogy közel ugyanazt kellett volna egyébként kapniuk. Na nagyjából ennyi, Milan-Genoa 2-1, Bacca újra belőtte, amit be kellett, reméljük jövő héten is elmondhatjuk ezt, na nem attól tartunk, hogy nem tudja befejezni, csak attól, hogy nem hozza senki helyzetbe. És egy kérdés így a horrortúra előtt a végére:

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr158389746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása