Curva Sud Ungheria

Alternatív GPS, avagy a CSU iránytűje

2016. február 17. - godom

Tapasztalatunk szerint visszatérő probléma, hogy még manapság is sokan vannak, akik nincsenek tisztában azzal, hol és hogyan tudják követni a Milan mindennapjait, a napi történéseket, híreket, pletykákat, a televízió által nem közvetített meccseket. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani minden Rossoneronak. Biztos vannak jó páran, akiknek ez a poszt nem fog sok újdonságot tartalmazni, de reméljük azokból is lesz szép számmal, akiknek hasznos lesz a most következő felsorolás és szívesen fogadják.

Szót ejtünk a leginkább megbízható és legjobb minőségű online adásokról, azok fellelhetőségéről, a hozzájuk tartozó lejátszókról, a magyar nyelvű Milan szurkolók érdekében működő legelterjedtebb, legismertebb oldalakról, amik napi szinten foglalkoznak időt, energiát nem sajnálva folyamatos, naprakész információkkal tájékoztatásotokról.

Tesszük ezt értetek olvasókért, szurkolókért, valamint azért, hogy ezzel is megmutassuk nem az a jó irány, ha irigykedünk a másikra, hogy nem tiszteljük a munkájukat, hogy egy másik oldalra vetélytársként tekintünk – természetesen a tisztelet a kivételnek elvet szem előtt tartva. A legfontosabb szempont ti, az olvasó kell legyetek, értetek külön-külön, de valahol mégis együtt a legszéleskörűbb, lehető legszínvonalasabb tájékoztatást nyújtva!

Előre leszögeznénk, ezek a mi ajánlásaink, amik nem fedik le a teljes palettát, a felsoroltakon kívül számtalan más opció is elérhető! Kezdjünk is bele, először jöjjenek a mérkőzések megtekintésével kapcsolatos információk!

 

Internet segítségével történő meccsnézés:

- Banok Stream: Facebook Weboldal

- Live TV – Free Live Sport Streams: Weboldal

- Közvetítések.net (magyar nyelvű adások): Weboldal

Az első két esetben felmerülő lehetőségek közül, ha van olyan, akkor érdemes azt választani, amelyik mellett Sopcast vagy Ace Stream megjelölés van, mert megbízhatóságban és minőségben ezek a legjobbak. Ezért nem is véletlen, hogy ezek eléréséhez egy apró, ingyenesen beszerezhető, másodpercek alatt installálható lejátszó program telepítése elengedhetetlen, viszont cserébe szinte kivétel nélkül HD-ben, akadásmentesen lehet követni a Milan meccseit.

- Sopcast Player letöltés: Weboldal

- Ace Stream Player letöltés: Weboldal

 

Magyar nyelvű, az AC Milannal foglalkozó oldalak, felületek:

- acmilan.hu: Facebook Weboldal

- Milanfan.hu: Facebook Weboldal

- Milan, La Cosa NoSTra (bloggercsapat): Facebook Weboldal

- AC Milan – Átigazolási Hírek: Facebook Weboldal

 

Statisztikák eléréséhez, adatok böngészéséhez (idegen nyelvű oldalak):

- WhoScored: Weboldal

- Transfermarkt: Weboldal

- Eredmenyek.com (magyar nyelvű oldal): Weboldal

Reméljük lesznek, akik hasznosnak találják majd ezeket az információkat és segíteni fog nekik a Milan háza táján való tájékozódásban. Természetesen ezeken a most ajánlott oldalakon kívül rengeteg más hasznos, többnyire idegen nyelvű oldal is van, konkrétan azok, ahonnan hozzátok is eljut sok-sok munka által magyarra fordítva a legtöbb fontos vagy kevésbé fontos információ. De mivel ezek elérhetősége optimális esetben úgyis megjelenik a magyarra fordított cikkek alján, ezzel a rettentő hosszú felsorolással már nem fárasztunk titeket, többek között azért sem, mert ez az egész kezdeményezés nagyrészt a magyar nyelven elérhető informálódásról szólt.

Kellemes, idegeskedéstől és akadásoktól mentes böngészést, meccsnézést kíván a Curva Sud Ungheria! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr948397820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása