Curva Sud Ungheria

SZÉGYEN!!!

2017. december 08. - Szori

Egy hét alatt két ilyen meccset összehozni hatalmas szégyen! Előbb döntetlen a korábban még pontot sem szerző Benevento ellen, majd Rijekában kikapni elfogadhatatlan. Új edzővel is. Sőt! Ilyenkor általában van egy rövid fellendülés, ezt Gattuso nem hozta el. Lehet itt takargatni, hogy idő kell neki, meg hasonlók, de ez csak a szar kenegetése. Semmi sem változott, ugyanaz az összeállítás, ugyanúgy Kalinic szenved, ugyanúgy ezt az idióta háromvédős rendszert nyomja. Szimpatikus duma persze van.

Félre ne értse senki, én imádom Gattusot, sőt, az egyik kedvencem volt mindig is. De a kinevezése hatalmas baki volt. Nekünk most nem ő kellett volna, hanem egy igazi, már bizonyított, tapasztalt edző. Rá egyelőre egyik sem igaz. Ideiglenesen megkaphatta volna ezeket a meccseket, és most kellene bemutatni egy nagy nevet.

Persze most majd kapom a támadásokat, mert Gattuso egy szent tehén, akit kritizálni sem lehet. De miért? Soha, sehol sem bizonyított, nincs semmi okom a bizakodásra. Ő NEM EDZŐ. Egyelőre. Lehet még az, de járja ki a ranglétrát, tanuljon stb. Ha van egy kis esze, magától távozik még most.

És igen, nem Gattuso a fő hibás, hanem akik véglegesen kinevezték őt. Most láthatunk egy újabb legendát megégni a padon. Köszönjük...

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr1013455819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása