Curva Sud Ungheria

#IstandwithGattuso

2018. december 26. - Szori

Nem tudok Gattusora haragudni.

Sőt, a játékosokra sem.

nintchdbpict000381277920-e1518449444791.jpg

Tudom, ezzel a véleményemmel egy kisebbséghez tartozom.

Sokkal könnyebb bűnbakot, bűnbakokat találni. Erre alkalmas lehet Rino, Higuaín vagy akár Suso. Viszont ez most az a pillanat, amikor minden ellenünk van.

Alapból rövid a keret, nincs lehetőség variálásra. Pl. Higuaín vagy Çalhanoğlu pihenhetett volna az elmúlt hetekben, de őszintén, ki játszott volna helyettük? Borini?

Mindennek fejében jött egy rakat sérülés. Persze, ma "csak" 3 játékos hiányzott a legjobbnak vélt kezdőből (mondjuk talán a 3 legkreatívabb játékosunk...), viszont ez is a rotálás lehetőségét csökkenti. Illetve, ilyenkor, amikor frissíteni kellene a csapaton, nem tudunk behozni kreatív játékost, aki talán tudna lendíteni a csapaton.

Mindezt lehetne a vezetőség nyakába varrni – de az sem lenne jogos, tekintve a nyári káoszt és tulajdonosváltást. Leonardoék mentették a menthetőt, de csodát már nem tudtak tenni.

Nem mondom, hogy nem hibázott egyáltalán egy kicsit sem Gattuso, illetve a játékosok, vagy a vezetőség. De, hibáztak ők is, sokat. Nekik is van felelősségük a jelenlegi szituációban. De most tényleg az a pont van, amikor minden körülmény ellenünk van, és ilyenkor a szurkolónak a csapat mellett kell állnia.

Ez a csapat és Gattuso együtt képesek arra, hogy elérjék a BL-helyek egyikét. Bizonyították az ősszel. Viszont válságban van a csapat, fáradtak, rossz formában vannak, mentálisan is szétestek. Ebből a gödörből ki kell mászni, de a szurkolók nélkül nem fog menni.

Gattusonak meg kell adni az esélyt arra, hogy egy nyugodtabb mercato után is vezesse a csapatot. Ha ezen ősz után is életben tartotta az esélyeket a jövő évi Bajnokok Ligájára, akkor most mellé kell állni, és megnézni, mit mutat egy – remélhetőleg – nyugodtabb időszakban. Amikor ráadásul kétfrontos harc sincs.

Forza Milan, forza Gattuso!

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr614515340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása