Curva Sud Ungheria

AC Chievo - AC Milan 0-0

2016. március 14. - godom

225 perce, 5 félideje gólképtelen az egyre több sérüléssel bajlódó, az alapemberek hiányát elbírni nem képes Milan, amely egy kis szerencsével nyerhetett volna ugyan, de az biztos, hogy nem érdemelt győzelmet. A keret mélységének hiánya teljesen kivette a csapat játékából azt a kis erőt is, ami jellemző volt rá az utóbbi időben. Az idők folyamán lassacskán egybe formálódó alapcsapat képes volt szép pillanatokat, elfogadható játékot produkálni, de az összességében gyenge kerettel, formán kívüli játékosokkal nem lehet mit kezdeni. A hatodik hely bebiztosítása és a kupadöntőre való felkészülés is egyre nehezebb feladat lesz így. Nem fokozzuk a szenvedéseteket itt tömör bekezdésekkel, hosszú mondatokkal, elemzésekkel, teljesen felesleges ebbe a meccsbe mélyebben belemenni.

Sok látnivaló nincs a képsorokon, de még ennél is megdöbbentőbb a WS statisztikai lapja. Tudjuk, hogy ők nagyon másképp pontozgatnak, mint mondjuk a GdS, de, hogy itt mit szívtak azt azért nagyon jó lenne tudni. Arányaiban még csak-csak eltalálták, hogy ki volt a jobbak és ki a gyengébbek halmazában, csak vagy két ponttal többet adtak mindenkinek.

chievo_milan_2.png

Na legyen is elég ennyi erről az egészről, majd ha lesz miről írni, akkor írunk, erre több karaktert pazarolni, viszont semmi értelme. Legközelebb legalább már otthon játszhatunk, az talán ad egy kis pluszt, vasárnap este a Lazio lesz az ellenfelünk, a műsorújságban, majd a dráma és ne a sport kategóriában keressétek a kezdési időpontot! :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr508475352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása