Curva Sud Ungheria

US Alessandria - AC Milan 0-1

2016. január 27. - godom

A győzelmen nincs mit magyarázni, világít rá egy régi klasszikus egysoros! Ez a mi rohadt nagy szerencsénk most, mert nem is nagyon tudunk igazából mit mondani! Ez nem volt más, mint egy gyalázatos győzelem, úgyhogy aki képes arra, hogy szégyenkezzen egy megnyert meccs után, az most nyugodtan megteheti. Legalább nyertünk, manapság ez bőven elég kell legyen az örömre, de ennyi, sírni tudnék, írni, na azt nem - úgyhogy beszéljenek helyettünk a képek!

honda.jpg

Mark Twain: "A hazugságnak három fajtája létezik: Hazugság, szemérmetlen hazugság és a statisztika!" - most nem hazudnak a számok, nemhogy a kettő, de még az egy osztálynyi különbséget is nagyon keresni kell! Többet érdemelt volna ez a szimpatikus kis csapat annál, minthogy életük nagy meccsén egy ilyen Milan ellen kelljen játszaniuk!

A mérkőzés összefoglalója

A mérkőzés számokban

1_kep_ws.png

 

2_kep_ws_summary.png

 

3_kep_ered_stat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr118320978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása