Curva Sud Ungheria

Jaj, szegény Inter! – AC Milan - FC Internazionale 3-0

2016. február 01. - Szori

Az elmúlt évek nem sok örömet tartogattak nekünk, Milan szurkolóknak, a tegnap este viszont csodás volt! A Facebookon még reggel is minden a derbiről szólt, és még most is izgatott vagyok, amikor végig nézem az összefoglalót. A győzelmet nem kell magyarázni, nem is akarom, a tegnapi nap után nem is érdemel senki sem kritikát. Ennyi a lényeg:

caffmclwaaaexg.jpg

Gólok, és egy kihagyott büntető :-)

 

A meccsről:

Az elején az Inter volt kezdeményezőbb, de hamar átvettük az irányítást, és megérdemelten szereztük meg a vezetést. A második félidőben csak a hibáinkból tudott helyzetet kialakítani a kék-fekete alakulat, előbb Donnarumma borzolta egy kicsit a kedélyeket, hogy bemutathasson egy szép mentést, majd Alex hibázott a büntetőterületen belül. Az addig hibátlanul játszó brazil ekkor megkaphatta volna a második sárgáját is, de szerencsére nem így történt, és így nem is érdekel. A büntetőből Icardi a kapufát vágta telibe, ez volt a meccs fordulópontja. Vagy el van átkozva az argentin a Milan ellen, vagy piros-fekete a szíve, de továbbra sem játszott még jól ellenünk. Mindezek után az addig pocsékul játszó Niang pillanatai jöttek, előbb bemandinerezett egy beadást Bacca lábáról, majd lőtt ő is egy gólt, kialakítva a végeredményt.

507809126.jpg

A játékosokról:

Nálam a meccs embere Kucka, hatalmas munkát végzett védekezésben és támadásban is. Mellette Montolivo fantasztikusan zárta a területeket, labdákat szerzett, összefogta a csapatrészeket, még az is megdicsérte a csoportunkban, aki kimondottan utálja. Irányítóként nagyon messze van Pirlotól, de szerintem már nem is úgy kell őt értékelni - egy nagyon jó védekező-középpályás lett belőle.

Az első félidőben Alex emelkedett ki - így fejelte a gólját is. A második játékrészben volt pár hibája, de csak izgalmassá akarta tenni a meccset. Romagnoli is végig higgadtan, éretten, hibamentesen játszott, megérdemli a pacsit.

12644762_966649443429787_4802430226918615417_n.jpg

Akik gyengébbek voltak a szokottnál, az Bonaventura és Antonelli, jól zárta az oldalukat az Inter. Azért a végén Santon hibázott egy szépet, amit a kis-Allegri szépen ki is használt. Hondát és Niangot szidtuk még a meccs elején, de jóvá tették a bűnüket. Most senki sem érdemel kritikát, ez egy fantasztikus csapatmunka volt! Szép volt fiúk!

cafut3xwaaenyak.jpg

Edzők:

Mihajlovic lemeccselte korábbi mesterét, akinél még a cérna is elszakadt. Szegény, nehezen viseli a vereséget, de mi ettől csak jobban érezzük magunkat. Sinisa megérdemel egy pacsit, a Fiorentina elleni meccs után egy újabb rangadót hozott, jól motiválta a játékosokat, és a letámadás is nagyszerűen működött. Ezt szeretnénk látni a kiscsapatok ellen is - akkor talán harcolhatunk a dobogóért is. 231630250-c88e6f88-bace-4101-a089-0cf264490934.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr68344412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása