Curva Sud Ungheria

Hírcsokor április 1-jén

2016. április 01. - dani027

Gondoltunk arra, hogy kiírunk néhány egészen sokkoló hírt a mai napra való tekintettel, de aztán úgy döntöttünk ettől eltekintünk és az általunk kigondolt híreket egyben zúdítjuk rátok. Visszaolvasva az egészet, nem is tűnik nagyobb őrültségnek, mint a többi átlagos napon kitalált pletykák.

A Milan szabadkártyával indulna a BL-ben?

Az UEFA hivatalosan is bejelentette, hogy új szabályok lépnek érvénybe a Bajnokok Ligája kvalifikációban és bevezetik a szabadkártya intézményét. Ennek értelmében az UEFA által kijelölt csapat a jövőben akkor is indulhatna a sorozatban ha egyébként nem kvalifikálta magát a főtáblára. Mivel bővítést nem terveznek, ezért nehezítik a selejtezős ágakról való kijutás lehetőségét, de ennek módjáról nem adtak további tájékoztatást. A Gazzetta szerint a Milan már el is küldte Barbara Berlusconit lobbizni a szövetséghez. A nemzetisport információi szerint pedig Magyarország érdeklődését is felkeltette a hír, a Ferencváros, a Debrecen és a Felcsút is pályázik a szabadkártyára.

Galliani megelégelte a kritikákat, távozna

Galliani a nyáron távozik a Milantól, mert elege van az állandó kritikákból - amelyeket jogtalannak ítél-, így nem tudja megfelelően végezni a dolgát. Berlusconi nem akarja elengedni, de ha mégis beadja a derekát, akkor csak úgy engedi el, hogy a múltban tett szolgálataiért mindenképpen végkielégítést fizetne neki. Ezt Donnarumma, Romagnoli vagy Bacca eladásából beérkező pénzből fizetné.

Itt az első hivatalos ajánlat Donnarummáért!

A kínai kormány által is támogatott játékosvásárlások legújabb célpontja nem más, mint Gianluigi Donnarumma. A kínai másodosztályban szereplő Fhing Lhing Sporting akár 50 millió eurót is fizetne a játékosért, akinek évente 14 milliós bért biztosítanának. A milannews szerint ezzel az ajánlattal nem lehet versenyezni, mert az olasz szabályok szerint 18 éven aluli játékosnak nem ajánlhatnak a mostaninál nagyobb szerződést. Donnarumma állítólag már jelezte, hogy nem szeretne távozni, amin Galliani annyira felkapta a vizet, hogy sérültnek nyilvánította a kapust, aki a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

Conte elküldte az üveg bort Gallianinak

Az olasz labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya alaposan megviccelte Adriano Gallianit. A Milan sportigazgatója Stephen El Shaarawy jó teljesítményével kapcsolatban megjegyezte, hogy a válogatott edzője lóg neki egy üveg borral, amiért ilyen jót tett az olasz válogatottal. Conte vette a célzást, ezért április 1-jére egy üveg szardíniai vörössel lepte meg Gallianit. A sportigazgató már nyilatkozott is azóta.

"Velem nem baszott ki. Bár az ízéből ítélve 2 eurót sem fizetett érte azért reggelihez nem volt rossz, most megyek a kínaiakkal találkozni."

James a Milanban, Honda a Realban?

Olasz lapok szerint a Alberto Zaccheroni a Real Madridhoz kerülhet, igaz azt egyelőre nem lehet tudni milyen szerepkörben. A korábban Milannál is megforduló edzőt csütörtök délután fotózták le a Real elnökével, Perezzel. A Gazzetta spanyol forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Real egy új posztra keres embert, akinek az lenne a feladata, hogy Ázsiából igazoljon tehetséges futballistákat. A korábban japán válogatottat és jelenleg a kínai Beijing Guoan csapatát irányító Zaccheroni komoly ismerettel rendelkezik az ázsiai piacról. A lap szerint az egyik első igazolása az általa nagyon kedvelt Honda lenne, aki illene Zidane rendszerébe a tréner szerint. Mindeközben Gallianit kínai befektetőkkel látták tárgyalni, ami a Tuttosport szerint azt jelenti, hogy a csapat hamarosan kínai kezekbe kerülhet. A torinói lap úgy tudja a kínaiak a Milan részvényeinek 100%-át megvásárolnák 5 éven belül, nyáron pedig egy nagy igazolással - James Rodriguezzel - kedveskednének a szurkolóknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr828550988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása