Curva Sud Ungheria

Évértékelés 2016 – 5. rész: Mit vársz a következő évtől?

2016. december 31. - Szori

Ahogy tavaly, úgy idén is 5 posztban összegezzük az évet. Ismerd meg tagjaink véleményét!

milan_girl_sexi1.jpg

Hú az a tetkó....

Mit vársz a következő évtől? Mind a csapattól, mind a blogtól?

Dani: Amennyiben télen nem lesz érdemi erősítés, akkor év végén a 4.-5. hely környékére várom a csapatot. Ha igazolunk, akkor viszont meg kell célozni akár a dobogót is. Leginkább a tulajdonosváltást várom, de majdnem 100%-ig biztos vagyok abban, hogy tavaly kísértetiesen hasonló kívánságom volt. :D
A bloggal kapcsolatban pedig álljon itt két bátor tipp: az egyik, hogy végre rendesen beindítjuk a podcast rovatot, ahogyan azt mindig is terveztük, illetve, hogy a Facebook oldalon jövő ilyenkor 2000 követő felett leszünk. :)

Galacy: Télen nem úgy néz ki, hogy erősödni fog a csapat. Amennyiben nem, hogy szerintem az első 5-be nem férünk be. Viszont ha valami csoda folytán mégis sikerülne érdemben erősödni, akkor a 3-5. hely valamelyikére várom a gárdát. Az én kívánságom egyértelmű, a tulajdonosváltás.
A blogtól pedig azt remélem, hogy maradjunk meg olyannak, amilyenek voltunk eddig is (lehetőleg a mindennapos pletykáktól, google fordítós cikkektől, meg mindenféle más hülyeségtől mentesek). Remélhetőleg az irányvonal megtartása mellett tudunk fejlődni is, minél több rossonerohoz eljutni.

ivy-zhou-8.jpg

A  képpel új tulajdonosaink kedvében is szeretnénk járni. No meg a miénkben is... :-)

Donzee: Vissza akarok kerülni a focitérképre. KELL a BL.
A blogtól semmit nem várok, hobbiból csináljuk, csináljátok, szenvedéllyel, szeretettel, maradjon is ez így.

Kalocsa: Európai szereplést. Azt továbbra is tartom, hogy ez a keret kevés lesz a BL hely eléréséhez, de az EL meglehet. Végre azt várom, hogy Berlusconi kiszáll a bizniszből, mert vele csak a vegetálás marad.
A blog szerintem jó irányba halad, a szókimondó, néha intrikus vonalat nem fogjuk feladni. Ha kell odabaszunk, ha kell dicsérni fogunk! Minél több legyen az utóbbiból!!!!

Tiberio: Egy stabil 3-5 helyet, ésszerű igazolásokat, a kínai mese végét. A blogtól azt várom, hogy továbbra is ilyen jól csináljatok mindent helyettem is. :D

MilanLaci: BL-hely, majd ott a csoportkörből továbbmenni. Okvetlen kéne 3-4 klasszishoz közelítő új játékos - főleg egy komoly irányító -, mert ez a keret karcsú lenne a BL színpadán. Azt várom, végre igaz szavak hangzanak el az új tulajok szájából, mert az effajta beszéd hiánycikk lett a Milannál.
A blog úgy jó, ahogy van.

02575913acqpaau41384239479916375.jpg

Őt is az új tulajdonosok kedvéért – a sportszár mintha nem lenne eredeti....

Alexq: Szeretnék 10kg fogyni, szálkásodni. Dominikai utazás. Egészség, kitartás alázat és szorgalom, de ezt írhatom a csapatunkra is. Örülnék, ha az európai kupákban megmutathatnánk magunkat és 2017 év végén 1. helyen lennénk. Bernardeschi és Belotti nálunk játszana. Galliani távozna.

Szóri: Remélem, hogy visszakerülünk az európai futballtérképre. Ehhez elengedhetetlen a tulajdonos váltás. Bízok benne, hogy ebből a kínai sztoriból lesz valami.
A bloggal idén sokat léptünk előre. Januárban költöztünk a blog.hu-ra, így az Indexnek köszönhetően jóval nagyobb nyilvánosságot kapunk. Valószínűleg emiatt is több kedvvel írogatunk ide, a posztok száma megnőtt. Annak örülök legjobban, hogy Facebook megosztás, vagy Indexre való kerülés nélkül is lennének már olvasóink, vannak a követőink. Remélem idővel kialakul egy aktív kommentelő réteg is a blogon, de ez szerintem a csapaton is múlik. Ha eredményesebb a csapat, több mindenről tudunk beszélgetni, több mindenről írni. A posztjaink - megítélésem szerint, de lehet elfogult vagyok - egyre színvonalasabbak, leginkább Dani elemzéseit emelném ki.

 

Ezúton szeretnénk minden kedves Olvasónknak Milan-sikerekben gazdag boldog új évet kívánni!

milan-3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr4412084167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása