Curva Sud Ungheria

2015. június 25. - dani027
 3. Mi lehet a megújulás kulcsa? Lesz egyáltalán komoly változás (pl.: tulajdonos) a nyár során?


Dani027: Tudjuk, hogy elsősorban nem edzőkérdés van, hanem feljebb kell keresni a problémákat. Leginkább Berlusconi a fő forrás, nem tud, esetleg nem akar pénzt ölni a Milanba, így az csendesen haldoklik. A megoldás egyértelműen befektető bevonása a Milanba. Nem különösebben érdekel honnan van a pénz, Berlusconi esetében sem foglalkoztatott az üzleti életben mutatott magatartása. Annyit tudunk azért róla, hogy nem szent életű ember. Mint szurkoló elsősorban az foglalkoztat, hogy újra sikeres Milant lássak, ami harcol a bajnokságért és a Bajnokok Ligájáért. Volt olyan időszak, amikor biztos voltam a változásban, ma már szkeptikusabb vagyok ebben a kérdésben. A Bee Taechaubol szál egyre halottabbnak tűnik, a kínai befektetőkről pedig azt pletykálják nem is léteznek. Közben azért Berlusconi is elejtett néhány olyan mondatot, ami azt sejteti, hogy megtartja a Milant. Nagyon is a vezetőségünkre jellemző húzás lenne ez, amivel az a baj, hogy fenntartaná a jelenleg is zajló válsághullámot.


kalocsa: A megújulás csak akkor következhet be, ha Berlusconi teljes egészében eladja a klubot. Ameddig ő szerepet vállal a Milan életében, addig nem lesz itt semmi változás.


Galacy: A megújulást nem firtatnám, tudja mindenki, hogy amíg Berlusconi kezében van a klub, nem lesz megújulás. A második kérdésre a válaszom: nem lesz semmi, megy tovább a hazudozás, potyázás, kukázás,stb. Az elmúlt 2 hétben már láthattunk egy szép mutatványt Berlusconitól, a választások előtt bedobta Ancelotti meg Ibra nevét, szerencsére sokan nem dőltek be neki. A választásokon ismét bukott, természetesen rögtön jött a hír, hogy nem jön Ancelotti sem, Ibra sem, sőt Emery sem. Eladás sem lesz, ez magától értetődő, a nagy Milanos szíve majd nem engedi meg neki…


Szóri: sok megoldás van, az egyiket ki kellene választani, és szisztematikusan követni. Vagy építsünk kevés pénzből, tehetségekből, jó edzővel 3-5 év alatt egy új csapatot (ld. Dortmund), vagy jöjjön egy arab tulaj, és hozza ide a világ legjobbjait. Az előbbi szimpatikusabb lenne nekem, mégha türelem is kell hozzá. De nem lesz semmi változás.


GG: A rend, a következetesség és a pénz a kulcsa a megújulásnak ebben a káoszban. Hol “hazai” százmilliókról beszélnek, hol új külföldi tulajdonosokról, aztán sztárokat akarnak igazolni, majd fiatal olasz csapat kialakításáról beszélnek. Saját nevelésű játékosok beépítése, aztán azok elküldése, új stadion építése, aztán mégsem, nagynevű edző érkezése aztán mégsem. Keszekusza, lassú, körülményes, véleményét és stratégiáját gyorsan változtató klubvezetés, ami szülte ezt az áldatlan állapotot.


godom: Ennek a Milannak így ebben a formájában vége, ezt tudjuk, látjuk évek óta, be kellene már mindenkinek verni a fejébe, hogy fel se merüljön, hogy ez nem igaz és ne kelljen évente százszor leírni, hogy ez a jelenlegi vezetés, a mai világban már teljesen alkalmatlan arra, hogy újra az elitbe vezesse a Milant, győzelemre meg végképp. Úgy gondolom ezen már az se segítene, ha hirtelen Berlu nyerne a lottón, mert egyszerűen ezalatt a 8 év alatt úgy érzem ki is égett belőlük minden, ami ahhoz kellene, hogy komoly csapatot tudjanak építeni hosszú távon. Erre számomra bizonyíték, hogy azt a kevés pénzt, ami jutott az utóbbi években is vállalhatatlanul sikerült elkölteni, a kevés értékünktől is nevetséges módon tudtunk megszabdulni, hogy a kölcsön-opcióról és a ingyen-nagy fizetéssel kombókról már ne is beszéljünk, mert ezeknek önmagában sincs értelme olyan mennyiségben amilyenben mi csináltuk, nemhogy csapatépítési szempontból. Nem kellett volna elfeljetni a délszláv területeket, a tulipán-térséget, azokat a piacokat, ahonnan az utóbbi években fillérkért lehetett igazán tehetséges, fiatal palik hadát megszerezni, még mielőtt nagy bajnokságba mentek volna. Azt a kevés pénzt nagyon másképp kellett volna költeni - alkalmatlanságukat jelzi számtalan bizonyíték az utóbbi évekből. A pénz mellé, új arc is kell, aki új irányt nyit.



Abatino: a socio-rendszerben Berlusconi már csak fakó emlék lenne. Távozása lenne a kulcs a megújuláshoz. Tudom, hogy a pénz az első, de Berlusconitól már nem várok, addig pedig, míg Ő itt van, mástól sem.

Alexq: annyira szurkolok, hogy berlusconi valamilyen időgépbe, vagy időhurokba kerüljön es 1986-os énje keruljon 2015 nyarán az AC Milan élére és kicsit körülnezzen majd jó érzékkel késelje halálra a mai Berlut. Egyszerűen nincs eselyünk, nincs koncepció, az új részvényes semmilyen tervvel nem állt elő, senkiben ne legyen kétség egy profi vállakozás, esetünkben egy labdarúgó klub évekre előre tudja milyen lépésekkel fogja a Bl-ben tartani a csapatot, és a kiszemeltek két igazolási időszakra megvannak előre, olyan játékosok akik erősítest adnak az adott posztra. Évek óta nincs semmi elképzelésünk sem építkezésre sem fejlődésre. Amire az AC Milan beállt az a túlélés a csapat ne essen ki és majd talán lesz valami, fejetlenség amatőrizmus 2006-2007 óta és egyre jobban süllyedunk.
Ami meg nagyon fontos az Ac Milan, ha esetleg elkezdene majd a nyáron =valamilyen csoda folytan= sztárigazolasokat végrehajtani sem lesz versenyben az európai elittel hosszú-hosszú évekig, ahhoz az egész vezetőséget cserélni kell, olyan vérfrissítést végrehajtani amiből teljesen kiírtják az összes jelenlévő parazitákat a klubból.




A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr468225896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása