Curva Sud Ungheria

Mi történik az átigazolási piacon? - Utánajártunk!

2016. január 03. - dani027

Elhatároztuk, hogy idén egyetlen pletykát sem jelenítünk meg az oldalon, csak a már hivatalos információkat osztjuk meg. A januári Mercatóból ugyanakkor nem szeretnénk teljesen kimaradni, így egy varázsló kollégánk segítségével megjósoltuk mit hoz a jövő. Szívesen.

 

Január 5. - Tuttosport
A torinói székhelyű lap úgy tudja a Milan szemet vetett Cesc Fabregasra. A spanyol játékos nem érzi jól magát Londonban, Berlusconi pedig növelné a kreativitást a középpályán. A transzfer valószínűségét növeli, hogy Bee Taechaubol megérkezett Milánóba, hogy lezárják a klub adásvételét.
Január 6. - Gazzetta
A lap újságírói megkérdezték Gallianit a januári Mercatóról, amire így válaszolt: "Minden megtörténhet, de az is lehet, hogy nem lesz semmi."
Január 10. - Milannews
A portál saját forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy Bee és Berlusconi közel járnak a végső megoldáshoz, napokon belül hivatalos lehet a Milan eladása. A hírt a Gazzetta és a Corriere is megerősíti.


Január 12. - Sky Sport Italia, Gazzetta, Corriere
Bee Taechaubol még nem gyűjtötte össze a pénzt, jelenleg 300 milliónál jár, ami nem elegendő. Berlusconival megállapodtak abban, hogy február végéig kap határidőt, de ez már tényleg az utolsó lehetősége a thai üzletembernek.
Január 13. - Tuttosport
A Milan Mercatóját nem befolyásolja a klub eladása. Berlusconi szeretne erős Milant látni, így további összegeket hajlandó az átigazolásokra fordítani. A Tuttosport úgy tudja Fabregas mellett Rabiot, Witsel és Gündogan is képben van, közülük ketten is a Milan játékosai lehetnek.
Január 14. - Gazzetta
A Gallianival készített interjú során a sportigazgató kitérő választ adott arra vonatkozólag, hogy lesznek-e nagy igazolások. "Úgy gondolom bármi megtörténhet egy Mercato során, de az is lehet, hogy nem. Elég erős keretünk van így is, bízunk az edzőben és a csapatban."
Január 16. - Sky Sport Italia
A Sky úgy tudja a Milan elsődleges célpontja Soriano, akit nem engedne el szívesen a Sampdoria. A játékos körülbelül 20 millió euróba kerülne, ennyit biztosan nem fizet érte a Milan. Galliani szeretné 10 millióra lealkudni az összeget, amit 4 év alatt részletekben fizetne ki és Rodrigo Elyt is kölcsönbe adná másfél évre.


Január 18. - Corriere
Az AS Roma El Shaarawy leigazolásával próbálkozik, de a Fáraó nem szeretne a fővárosi csapatba igazolni a konkurencia miatt. A Monacóban mellőzött játékos ügynöke azon dolgozik, hogy ügyfele visszatérjen Milánóba, ahonnan könnyen kölcsönbe kerülhet a játékos. A Roma mellett a Genoa és a Sassuolo is jelezte átigazolási szándékát.
Január 19. - Galliani bejelenti, hogy a Mercatót lezártnak tekinti
"Úgy döntöttünk, hogy nem lesz szükség igazolásra" - jelentette be a klub kedd délelőtti sajtótájékoztatóján. "Elég erősek vagyunk így is, hogy a harmadik helyet megszerezzük. Úgy látjuk ha kicsivel több pontot gyűjtöttünk volna, ma sokkal jobb helyen állnánk. Ebben kell javulni, de a játékosállomány adott hozzá. Boateng a tél nagy igazolása, elégedettek vagyunk a hozzáállásával. Elsőként érkezik edzésre és utolsóként távozik, mindenkit szeretne meggyőzni."
Január 21. - Tuttosport
A Milan még mindig azon dolgozik, hogy megszerezzen egy nagy nevet. Ezúttal Moutinho került képbe, miután a torinói székhelyű lap egyik forrása úgy értesült, Galliani hetek óta tárgyalásokat folytat a monacói vezetőség tagjaival és hamarosan nagy bejelentést tesznek a felek. A Tuttosport már azt is tudja, hogy első félévben kölcsnbe érkezik a portugál játékmester, de kötelező 20 milliós kivásárlási opcióval, amit 6 év alatt törleszt a Milan.
Január 23. - Hivatalos: El Shaarawy visszatér a Milanhoz
"Az AC Milan hivatalosan is bejelenti, hogy Stephen El Shaarawy újra a klub játékosa lett, miután a Monaco megszüntette a játékos kölcsönszerződését" - áll az acmilan.com-on.


Január 24. - Gazzetta
Galliani Brazíliába utazott, ahol több játékos megvásárlásáról fog tárgyalni a következő hetekben. A cél Gabriel leigazolása, akit a brazil foci nagy ígéretének tartanak.
Január 25. - Corriere
Soriano ügyben közel a megállapodás, a Sampdoria mégis elengedi a játékost. Sorianóért 15 milliót fizetne a Milan, 3 részletben. Rodrigo Ely nem lett az üzlet részese.
Január 26. - Sky Sport Italia
"Witsel nem eladó" - jelentette ki a Zenit elnöke. Habár a játékos jelezte a távozási szándékát, az oroszok nem akarják elengedni alapemberüket, mivel a Bajnokok Ligájában jó helyzetben várja a folytatást a klub.
Január 27. - Tuttosport
A Milan már nincs harcban Fabregasért, miután a visszautasították a 25 milliós ajánlatot a játékosért. Az Inter és a Juventus viszont továbbra is érdekelt a spanyol játékos szerződtetésében, akik 35 milliót is adnának érte. A Milan így tovább követi Rabiot és Witsel helyzetét, közülük egy biztosan érkezik az átigazolási időszak utolsó napján.


Január 28. - Milannews
Egybehangzó olasz források szerint a Milan tárgyalásokat kezdeményezett a Palermós Luca Rigoni átigazolásáról. A játékos egy csereüzlet keretében érkezhetne, a Milan Nocerinót adná cserébe.
Január 28. - Hivatalos: Rigoni a Milan játékosa, Nocerino a Palermóban folytatja
"Az AC Milan hivatalosan is bejelenti, hogy Luca Rigoni a csapat játékosa lett, míg Nocerino a Palermo játékosa lett" - áll az AC Milan.com hivatalos közleményében.
Január 29. - Tuttosport
Cerci is részese lehet a Witsel transzfernek - állítja a Tuttosport. Az olasz szélső sokat segíthetne a Zenit játékán, a Milannak pedig középpályásra van szüksége. A játékos mellett 20 milliót adna Galliani, 5 éves részletekben fizetve.
Január 30. - Gazzetta
A lap úgy tudja Galliani szabadságát tölti Brazíliában és nem várható további igazolás.
Január 31. - Gazzetta
Mexés közel a Fiorentinához, Pasqual a Milan játékosa lehet.


Február 1. - Az átigazolási időszak utolsó napja
AC Milan.com: Mexés a Fiorentina játékosa, Pasqual a Milanhoz igazolt.
Gazzetta: Galliani megérkezett Milánóba a nyaralását követően.
Tuttosport: A Milan Moutinho és Witsel mellett leigazolná Rabiot-t.
Sky Sport Italia: Nem várható játékosmozgás az utolsó napon.
Corriere dello Sport: A Roma tett még egy ajánlatot El Shaarawyért, de a játékos ismét elutasította.
23 óra: Vége az átigazolási időszaknak, a Milan Boatenget, El Shaarawyt, Rigonit és Pasqualt szerezte meg télen.
Galliani: "Harcban leszünk a 3. helyért, ebben biztos vagyok. Sikerült megszerezni Boatenget és El Shaarawyt, illetve olyan játékosokkal bővülnek Mihahjlovics lehetőségei, mint Rigoni vagy Pasqual. Boateng nagyon lelkes, ég benne a bizonyítási vágy, elsőként érkezik edzésre és utolsóként távozik. El Shaarawyval személyesen beszéltem, és arra jutottunk, mindenkinek az lesz a legjobb ha marad. Értékes tapasztalatokat szerzett Franciaországban. Nem igaz, hogy el akartam adni. Beszéltünk ugyan Preziosival, de végül nem sikerült megegyezni az eladásáról."

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr188226468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galacy 2016.01.04. 00:03:22

Zseniális! És sajnos bőségesen van benne realitás is!
süti beállítások módosítása