Curva Sud Ungheria

Változások - Átalakul a Curva Sud Ungheria blog

2016. január 03. - curvasudungheria

A blog létrehozásakor egy cél vezérelt minket. Olyan tartalmak jelenjenek meg, amiket lehetőleg más felületeken nem olvashattok. Érdekességek, vélemények, elemzések azon a szókimondó stíluson keresztül, ami mindig is jellemezte a társaságot. Idővel azonban az eredeti elképzelésektől eltávolodva olyan tartalmak jelentek meg rendszeresen a blogon, amire semmi esetre sem voltunk büszkék, kreativitást és újszerűséget nélkülöző írásokat sikerült megosztani a felületen. 

Ennek okainak részletezésében nem merülnék el, de többek között a csapat körül állandósult középszerűség nagy szerepet játszott. Mindenki, aki látja a csapat mérkőzéseit tudja, hogy egyre nehezebb évről évre majdnem ugyanazt a kilátástalan játékot nézni. Nem könnyű ma Milan szurkolónak lenni. Erről hétről hétre írni talán még emberesebb feladat, tisztelet illeti azokat, akik nálunk régebb óta csinálják ezt.


Ennek a bejegyzésnek azonban semmiképpen sem a panaszkodás lenne a lényege, hanem a megújulásé. Némi megbeszélés után úgy döntöttünk visszatérünk az eredeti koncepcióhoz. Néhány gondolattal feljebbről idézve: "Érdekességek, vélemények, elemzések azon a szókimondó stíluson keresztül, ami mindig is jellemezte a társaságot." Éppen ezért a mostantól igyekszünk is ennek szellemében tevékenykedni.


Az egyik feltűnő változás a felvezető és összefoglaló posztok átalakulása lesz, melyben a minimalista stílus jegyében azokról lesz szó, amit érdemes valóban tudni a soron következő mérkőzésről, vagy a már lejátszott találkozóról. Mindig csak röviden, tömören, a lényegről.


Új rovatokat hoztunk létre, melyek számunkra is új projekteket rejtenek. Szeretnénk több véleményt is megjeleníteni a blogon, más szerzők tollából is akár, kipróbáljuk milyen az, amikor egy téma tekintetében szélsőséges véleményeket ütköztetünk, havi rendszerességgel jelentkezünk elemzéssel valamilyen témában és szintén hasonló gyakorisággal a podcastet is szeretnénk életben tartani. 


A változások költözéssel is járnak, az eddig használt felület helyett a blog.hu rendszerén vagyunk elérhetőek, vagyis a curvasudungheria.blog.hu címen olvashatjátok posztjainkat. Reméljük a megújult formátum elnyeri tetszéseteket és olyan bloggént működünk tovább, ahogyan azt eredetileg is megálmodtuk. 

 

a Curva Sud Ungheria blog szerkesztői

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr748229370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása