Curva Sud Ungheria

Trollbamondás - ez nem a reklám helye, ez Trollfoci a javából!

2016. május 01. - godom

1 pontot, valamint negyedfokú égési sérüléseket szerzett a Milan otthon a Frosinone ellen és nagy valószínűség szerint végleg elvesztette a hatodik helyét! Amennyiben tényleg ezek a Berlusconi-korszak utolsó meccsei, akkor ez a meccs is tökéletes kivetülése a Silvio és vezetősége okozta károknak, Balotelli utolsó másodperces, kapufán csattant labdája az utolsó szöget verte bele a Milan idei szezonjába, mert számomra most már elképzelhetetlenné vált, hogy a Rossoneri indulhasson jövőre az Európa Ligában.

Két 11-es, egy tucat szöglet, valamint kapura lövés és közel ugyanennyi veszélyes lehetőség sem volt elég arra, hogy a kiesés szélén lévő Frosinonét legyőzze a Milan, amely 3-at rúgott a San Siróban, először ilyet téve a szezonja során idegenben. A tabellán két fordulóval a vége előtt kieső helyen álló csapatok ellen a megszerezhető 18 pontból 7-et gyűjtött be szeretett klubunk, azt hiszem ehhez további kommentár nem szükséges. Paganini és társai húzták el végül a Milannak ’A Búcsú Európától’ című számot, de az imént említett adathalmaz után kijelenthető, hogy ez jóval „keményebb munka” volt.

trollsirmilan.jpg

A dobogóról, majd később az EL indulást bebiztosító helyezés elérésének fontosságáról dalolászó vezetőség saját maga tett róla, hogy ez ne jöhessen össze. Úgy tűnik tényleg fontosabb az az amerikai túra, mint a biztos selejtezős hely és megér annyit, hogy azt az 1% esélyt próbáljuk megragadni majd a Juventus ellen a Coppa Italia döntőjében, a sorozatba való későbbi bekapcsolódás reményében. Egy dolog biztos, Mihajloviccsal nem itt tartanánk, már csak az állandóság miatt is fix, hogy a hatodik helyét megvédte volna a Milan, aki ezt nem így gondolja, álljon a tükör elé és képelje fel magát, majd köpjön a levegőbe és álljon alá nyugodtan.

Az év eleji jó széria közben főnökségi szinten kikezdett Miha és csapatjáték következtében a Sassuolo elleni vereséggel kezdődően olyan szintű lejtmenetbe kezdett a Rossoneri, aminek nem lehet oka az edző és a játékosok személye se, ahogy a fáradtság vagy a keret és annak irányítója közötti viszony megromlása sem. És ez elvezetett odáig, hogy most már a legtöbb Milan szurkoló számára alapból érdektelen EL-t is siratni kell, mert szörnyű az a lefestett kép, ahogy odáig jutott a csapat, ahol most van, vagyis a hetedik helyre és a közröhej tárgyává.

Nagyon, tényleg nagyon imádkozzon mindenki, hogy jöjjenek a kínaiak, mert ha ezzel a vezetősséggel, filozófiával és vakarózással megyünk bele a következő szezonba is, akkor abba már tényleg nagyon sok Milan szurkoló fog mélyen belerokkanni. Na, nem mintha ez eddig nem lett volna így és itt most semmi esetre sem a divatmajmokról beszélek. Hatgólos meccsen 3-3-ra végzett egymással a Milan és a Frosinone, úgy, hogy kétszer is kétgólos hátrányban volt a hazai csapat a San Siróban. Bevallom, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni már, elhihetitek ezt is kutya nehéz volt lejegyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr148677898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2016.05.01. 20:35:48

Balo lövésénél szinte már láttam magam előtt Broki nyilatkozatát, hogy kellő tartással sikerült visszajönni a meccsbe, és hasonló mentalitással kell tovább küzdenünk.

hatoldal 2016.05.02. 07:50:20

@naezjó?: De a kapufa segített...
süti beállítások módosítása