Curva Sud Ungheria

Évértékelés 2016 – 4.rész: Emlékezetes pillanatok

2016. december 30. - Szori

Ahogy tavaly, úgy idén is 5 posztban összegezzük az évet. Ismerd meg tagjaink véleményét!

nintchdbpict000276766482.jpg

Az év gólja

Dani: Locatelli bombája a Juventus ellen. Méltó kis löket volt ahhoz a rangadóhoz.

Galacy: Locatelli a Juventus ellen. Hosszú ideje újra megvertük a Juvet, ráadásul egy nem kis góllal. Egyértelmű választás.

Donzee: Locatelli a Juve ellen.

Kalocsa: Locatelli kurva nagy bombája a zebrák ellen.

Tiberio: Locatelli a Juve ellen.

 

MilanLaci: Locatelli veszett nagy bombája a zebrák ellen.

Alexq: Van egy fiatal oroszlán, van a szavanna, ahol a zebrák legelnek és az első zsákmánya amivel a szavanna királya lett. Nem kérdés Locagollll.

Szóri: Suso góljai az Internek. Mindkettő nagyon okos megoldás volt. Említést érdemel még Locatelli Sassuolonak lőtt gólja, szerintem az legalább akkora gól volt, mint a Buffonnak lőtt.

Az év meccse

Dani: Ritkán látni ekkora fordítást ilyen leolvadás után, szóval a Sassuolo elleni 4-3-as meccs. Egészen elképesztő mélységekből jött vissza a csapat.

Donzee: A Sassoulo 4-3.

Galacy: Két meccs maradt meg nekem (a Szuperkupán kívül), nehéz a döntés. Az egyik a januári Milan - Inter 3-0, a másik a Sassuolo elleni 4-3. A választásom az Inter elleni győzelemre esik, mert mégiscsak a városi rivális ellen volt...

Kalocsa: Szuperkupa győzelem. Nagyon kellett már a siker a csapatnak, hisz évek óta nem volt semmi ilyenben részünk.

Tiberio: A Juve elleni Locatelli góllal nyert bajnoki.

MilanLaci: Szuperkupa győzelem.

 

Alexq: Nem lehet kérdés a legnehezebb meccsen a legerősebb ellenfelet sikerült megverni zseniális taktikus játékkal. Juventus elleni 1-0!

Szóri: Magyarország-Portugália akarom mondani a Milan-Juventus, amikor Locatelli góljával nyert a Milan.

 

Az év legviccesebb pillanata

Dani: Hát, ilyen most konkrétan nem jut eszembe, talán a srácok írnak olyat, amivel jobban egyet tudok érteni, de Galliani meccsek közben mutatott fején mindig jól szórakozom. Egyre kevésbé bírom a tagot, de azt nem lehet tagadni, hogy az összes szurkoló aktuális érzelme ott van a fején. :)

Galacy: Viccesnek vicces, de szánalmas is ugyanakkor, ha igaz, ami a napokban megjelent, hogy a kínaiak 50 milliót adnának az igazolásokra, de Berluék visszadobták, merthogy nem Galliani gazdálkodna abból a pénzből...

Kalocsa: Niang két 11-ese...

Tiberio: Bacca olasz szuperkupás teljesítménye.

MilanLaci: Niang komikus bukdácsolásai, nem felejtve azt a két tizenegyest...

Alexq: Niang vezetési stílusa, Niang bohóckodása az utóbbi meccseken. Elhitte, hogy ő már legenda, majd jött a pofára esés. Poli minden komolyabb év végi vicces összeállításban ott lenne a helye, na ne most komolyan ő Milan mezben? Amúgy meg reményt hozott mert minden Milan szurkoló, aki tud egy egyenest rúgni a labdába eljátszik a gondolattal neki is van esélye. Kiemelten vicces pillanat: minden olyan hír ami az eladásról szólt, meg Berlu eladja a csapatot Galliani meg lemond a posztjáról. Tényleg ennyire naivak vagytok? :D

Szóri: Poli bukdácsolása :-D

Ami miatt emlékezetes marad az év

Dani: Sajnos itt főleg a tulajdonosváltás körüli mizériákat kell írnom, kezd fárasztó és demoralizáló lenni a folyamat.

Galacy: Két dolog miatt marad emlékezetes nekem ez az év. Kezdem a pozitívval, éspedig, hogy végre ismét betettünk egy trófeát a vitrinbe. Negatív is van ám, nálam is a tulajdonosváltás körüli hercehurca.

qatar-soccer-italian-supercup-ac-milan.jpg

Donzee: Gigi D, Locatelli.

Kalocsa: Van egy viszonylag komoly mag, amely ha egyben marad, akkor lesz jövőnk. Gondolok itt Donnára, Romagnolira, Locatellire, Kuckára, Susora. Persze Abate a fő oszlopa a társaságnak, ő a legnagyobbak legnagyobbja :)

montella-milanstarts.jpg

Tiberio: Viszlátás Vének.

MilanLaci: Pár fiatal zsenijelölt a keretünkben...

Alexq: Niang és Poli ámokfutása. Juve legyőzése. Kupa a vitrinben. Star Wars, ja az nem :D

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr9512080333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása