Curva Sud Ungheria

Edzőváltás?

2016. április 12. - Szori

Éjszaka robbant a bomba, mely szerint Brocchi és Berlusconi éjszaka megegyeztek, így a Primavera csapat edzője veszi át Sinisa Mihajlovic helyét.

miha.JPG 

De miért most? Oké, volt róla szó, hogy a Juventust meg kell verni, különben repül a szerb tréner. De reméltem, hogy ez nem komoly. Egy sokkal erősebb Juventus legyőzéséhez kötik az edző maradását? Ne már! Ráadásul kimondottan jól játszott a csapat szombaton, ez a teljesítmény a Serie A-ban talán csak pont Pogbáék ellen nem elég. Lett volna a menesztésre korábban alkalom, mondjuk januárban, írtunk is róla, vagy még a hétvégi meccs előtt. De milyen képet mutat ez a Milanról? Kap valaki egy új esélyt, hoz egy jó teljesítményt, majd a háta mögött kirúgják?

Én speciel megtartanám Mihajlovicot, ha nem rontja el a szezon hátra lévő részét a szezonnak, akkor még jövőre is. Ha másért nem, az állandóság miatt. Egyszerűen nonszensz, hogy szakmai téren ennyire fejetlenség van egy klubnál. Ráadásul van a csapatnak egy jó taktikája, amelyet rá is tud erőltetni bármely ellenfélre. A baj akkor van, ha valaki kidől a kezdőből, mert nyáron rosszul erősítették meg a csapatot. Továbbá Mihajlovic mellett szól, hogy bátran dobja be a mély vízbe a fiatalokat, és ugye itt van a régi-új koncepció, hogy rájuk kell építeni. Tökéletes választás lenne ehhez.

Valahol persze magyarázható Sinisa menesztése. Sok pénzért kapott játékosokat a nyáron, és bár néha látszanak tudatos játékelemek, a tabellán nem sikerült jelentősen előrelépni. Viszont akkor hozni kell egy klasszis edzőt. Nem tudom, Brocchi mennyire lesz jó edző, ez kiderül (vagy pont nem, mert nem kap elég türelmet), de ha már kirúgjuk ezt a szerencsétlent, akkor ne kezdjünk el újra kísérletezni. Akkor hozzanak ide egy igazi sztáredzőt.

12938168_991357810943408_6211397125186081595_n.png

Persze ennek is oka van, miért Brocchi. Mihajlovic olyan felállásban játszatta a csapatot, amely nem tetszett Berlusconinak. Ez is nonszensz, hogy beleszól, hogy álljon fel a csapat! Akkor Don, üljön le ön a padra! Már ki is került egy vélt Brocchi-féle kezdő a Gazzettától, ezek alapján nem sok jóra számítok. Kap Berlusconi egy újabb bólogató Jánost.

12998631_10154192356594662_2471586631658708924_n.jpg

A hivatalos bejelentés még hátra van, de a források alapján nem kacsa a hír. Azért még reménykedek.

A bejegyzés trackback címe:

https://curvasudungheria.blog.hu/api/trackback/id/tr848590050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2016.04.12. 11:49:12

Nekem az a meglátásom, hogy Berlusconi agya kezd teljesen elmenni. Vagy csak ennyire szerelmes lenne Gallianiba? Mert érthetetlen, hogy miért nem veszi észre, hogy a kis szerelmével kettesben építik le a csapatot egyre jobban, és ehhez már Allegritől kezdve egyik edzőnek sem volt semmi köze?
Nem veszi észre, hogy Mihajlovic a rendelkezésére álló igen csak középszerű keretből kihozta a maximumot? Illetve talán még az inter elé be lehetett volna férni, és én örültem is volna neki. De mit vár Berlusconi egy olyan csapattól, amelyik 100 millióból vásárolt áron felül középszereket? Egy olyan csapattól mit kéne várni, amelyik 100 millióból is képes még inkább leépülni? Egy olyan sportigazgatót tart meg Berlu, aki 20 millióért igazolt bertolaccit.
A jelen Milanból Donnarumma, Romagnoli, Lúiz Adriano és Carlos Bacca érnek valamit, a többi, és főleg a kp kuka. Bonaventura még oké, és De Scilio is jó lehetne, de egyre jobban leépítik őt is. Ez a Milan a fent említett 4 játékoson kívül majd teljes mértékben kuka. Szerintem ide nem új edző, hanem új tulajdonos és sportigazgató kéne. És ezt már sokszor írtam, amíg ez a két s.ggfej nem húz el a jó édes... addig a Milan nem fog visszatérni az őt megillető helyre. És ha erre gondolok, akkor nagyon szomorú, és egyben dühös is leszek. Vérlázító ami a Milannál folyik. Rosszabb, mint nálunk volt a Secco éra, pedig az nagy szó. Szomorú.
süti beállítások módosítása